All tekst og foto av Roy Myrland fra paaneset.no

Norgesgruppen og Kjøpmannshuset har kåret «den trivligste butikken». Den har bla. brødskjæremaskin og egen turbuss for sine kunder!

IMG 5942

Oddbjørn Lia gikk til innkjøp av en herlig og velutstyrt turbuss nylig (fikk tilgivelse for kjøpet av sin kjære Inger etter at bussen stod i tunet, red.anm.). Dermed kan kundene bli med på gratis tyttebærturer, diverse sportslige utskeielser eller andre ting som måtte friste å dra på tur for, forklarer den ivrige turbuss-sjåføren overbevisende.

 

IMG 7656

Foruten Lia Sagbruk, så driver Inger og Odbjørn Lia (bildet over) i Langangen en «heidundrende» trivelig og god dagligvareforretning. Foruten å sørge for bygningsmaterialer, pluss mat og drikke i den positive og aktive bygda, er også Inger og Oddbjørn Lia viktige og populære faktorer for samholdte og fellesskapet i Langangen. Både faste og litt mere impulsive aktiviteter som strikke-kafeer og tippelørdager står fast på programmet i den godt besøkte cafeen i nærbutikken.

IMG 5939

 

Alt dette og mere til er lagt til grunn da Norgesgruppen og Nærbutikken-kjeden delte ut 25000.- kr og hederlig omtale for butikkens bidrag til nærmiljøet . 35-40 andre forretninger i Nærbutikken-kjeden deltok i "sosial møteplass konkurransen". Oddbjørn Lia fortalte til PåNeset.no etter sermonien at «alle pilene» peker oppover i Langangen nå. Folk trives, skolen er full med unger og huser bygges og selges her. 

-Dessuten ser det også jammen ut til at omsetningen øker, selv om anleggs-handelen i forbindelse med E 18 utbyggingen avtar nå før åpningen av nyveien i juni.

IMG 5936-001

Fra venstre: Distriktssjef Erik Beck Madsen fra Nærbutikken-kjeden, kjøpmann Inger Lia, driftsleder for Nærbutikkene i Telemark og Agder fylkene, Inger Hilde Vaagen fra Kjøpmannshuset og med sjekk og diplom står bussjåfør og trelast/fedevarehandler Oddbjørn Lia. 

Besøk Langangen Mat sin hjemmeside så ser du mere fra den populære og sosiale møteplassen.

Hjemmeside http://www.langangenmat.no/langangenmat/Hovedside/cid/27210/