forskerfabrikken 

Forskerfabrikken er en sosial entreprenør som arbeider for at flere barn og unge skal bli interessert i realfag. Derfor arrangerer vi Forskerkurs (4.-7.trinn), Tenketreningskurs (2.-4.trinn) og Mattetrening med eksperimenter (5.-6.trinn). Her lærer barna om realfag på en annerledes, leken og spennende måte. Kursene våre har fått fantastiske tilbakemeldinger nettopp fordi vi gjør realfag spennende gjennom for eksempel magisk slim, mystiske kriminalgåter, eksploderende vann og supersåpebobler. Kursene arrangeres på kveldstid, og er foreldrebetalt.

 

I år er vi på plass i Porsgrunn med Forskerkurs ved Telemark Int. School, med oppstart etter høstferien. Det er begrenset antall plasser og påmeldingen er allerede i gang.

 

Vi håper dere kan hjelpe oss med å spre dette budskapet til foresatte i 2.-7.trinn, slik at vi kan få enda flere barn interessert og nysgjerrig på realfag.

 

Om dere har en hjemmeside, en facebookside eller lignende legger vi også ved en plakat med interaktive linker som dere kan benytte dere av. 

 

 

 

 

 

 

 

På forhånd tusen takk for hjelpen. Bare ta kontakt om det skulle være noe. 

 

Vi vil samtidig benytte anledningen til å fortelle deg at nå har klassen til ditt barn muligheten til å vinne en naturfagstime med Forskerfabrikken. Det eneste dere må gjøre er å delta i vår morsomme konkurranse. Les mer om den her!

 

Ellers er et tips til dere om å følge oss på facebook. Her får dere gode ideer og triks til forsøk og moro aktiviteter dere enkelt kan gjøre med barna!

Med vennlig hilsen, 

Trude Kristiansen
Fabrikk-Koordinator

Frysjaveien 40
0884 Oslo, Norway
Mob:  + 47 99 52 96 99
trudeDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Last ned interaktiv pdf under med linker og info

icon ff_forskerkurs_ranselpost_193x270_interaktiv-2(2) (994.97 kB 2015-10-02 16:14:31)