HEI! ALLE INNBYGGERE I LANGANGEN

Først og fremst vil vi sende en stor takk til alle dere som stillte opp som våre støttemedlemmer i fjor vår.

Vi fikk inn kr. 11000,- som vi er veldig fornøyd med.

Men vi trenger flere støttemedlemmer, så vi retter nok en gang en forespørsel til alle, "gamle" og spesielt "nye",  om dere vil være med å støtte opp om Langangen Skolekorps.

For at vi skal få et godt skolekorps så trenger vi midler til å drive det. Det er nemlig veldig dyrt med vedlikehold av instrumenter, noter, dirigenter, og sosiale aktiviteter som for eks. seminarer som vi har på lørdager og da varer det hele dagen. Utenom all spillingen må jo ungene få både noe å spise og drikke. Vi har også veldig skrøpelige uniformer, som trenger sårt fornying.

Nå nærmer det seg 17. mai med stormskritt og LMK øver med skolekorpset så vi kan få korpsmusikk i Langangen, og korpsmusikk er jo noe alle øsker å høre i bygda vår på 17. mai.

Det er viktig at vi alle støtter opp om skolekorpset vårt her i bygda, så vi har et godt og sikkert korps de kommende åra. For hvem støtter opp om korpset vårt om vi ikke gjør det. Korpset vårt spiller både til basarer, julegrantenning og sist men ikke minst til 17. mai.

Bidrag til korpsmusikken kan innbetales på konto: 2670 34 56277

På forhånd retter vi en stor takk til alle som støtter oss.

Vennlig hilsen oss i skolemusikken.

Hege H. Knutsen

Leder skolekorpset.